Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
3 utg. av Aktiv Trening + Craft Prime-løpejakke
Skjul

3 utg. av Aktiv Trening + Craft Prime-løpejakke – Spar kr 770

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller
kr 869,85
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 770!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Craft Prime-løpejakke – Herre

Craft Prime-løpejakke – lett, vinnavvisende og pustbar

Craft Prime er en løpejakke som både er smart, lett og vinnavvisende. Den har ergonomisk passform og justerbar midje for optimal komfort. Jakken er ideell til både sykling og løping. Den er designet med ventilasjonspaneler langs sidene og under armene samt ventilasjon på ryggen, noe som gjør at den puster godt. I tillegg har den to sidelommer med glidelås, så det er mulig å ta med mobil, nøkler osv. på turen. Det er reflekser på jakken langs glidelåsen samt ved skuldrer og armer, slik at du oppnår ekstra sikkerhet i trafikken. Jakken fås i str. M, L og XL.

Verdi: kr 600 kr.

Craft Prime-løpejakke – Dame

Craft Prime-løpejakke – lett, vinnavvisende og pustbar.

Craft Prime er en løpejakke som både er smart, lett og vinnavvisende. Den har ergonomisk passform og justerbar midje for optimal komfort. Jakken er ideell til både sykling og løping. Den er designet med ventilasjonspaneler langs sidene og under armene samt ventilasjon på ryggen, noe som gjør at den puster godt. I tillegg har den to sidelommer med glidelås, så det er mulig å ta med mobil, nøkler osv. på turen. Det er reflekser på jakken langs glidelåsen samt ved skuldrer og armer, slik at du oppnår ekstra sikkerhet i trafikken.

Jakken fås i str. S, M, L og XL.

Verdi: kr 600 kr.

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller

3 utg. av Aktiv Trening + Craft Prime-løpejakke – Spar kr 770

kr 869,85
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 770!