Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 utg. av Aktiv Trening + Actionkamera
Skjul

Få 2 utg. av Aktiv Trening
+ Actionkamera
– Spar kr 699

Magazine Cover Magazine Cover
kr 778,90
kr 79,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 699!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Actionkamera

Med actionkameraet FOQUS PRO X5 fanger du garantert hele opplevelsen

Fang alle de store opplevelsene dine med dette smarte FOQUS PRO X5-actionkameraet. Actionkameraet gir deg muligheten til å filme ditt første strikkhopp, skituren ned fra fjellet eller turen på terrengsykkel gjennom skogen – i førstepersonsperspektiv.
Kameraet har en CMOS-sensor på 1,3 megapiksel, 1,7-tommers bildeskjerm og veier bare 48 gram. Video og stillbilder lagres på et MicroSD-kort (følger ikke med). Støtter MicroSDHC-kort mellom 4 og 32 GB. I pakken får du dessuten hjelmfeste, monteringsdel til sykkelstyre, hjelmreim, en beskyttelsesskive og en vanntett beskyttelsesboks i akryl til kameraet. Innebygd høytaler/mikrofon samt oppladbart litiumbatteri, som lades ved hjelp av en medfølgende USB-kabel.
• Videooppløsning: 1280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (60 fps)
• Stillbildeoppløsning: 8 MP (3264 x 2448), 5 MP (2582 x 1344)

Verdi: kr 599,-

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 utg. av Aktiv Trening
+ Actionkamera – Spar kr 699

kr 778,90
kr 79,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 699!