Få 3 utg. av Aktiv Trening + Active Fit shorts og T-skjorte
Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Active Fit shorts og T-skjorte
Skjul

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Active Fit shorts og T-skjorte
– Spar kr 669

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 669!
  1. Din snarvei til et sunt og aktivt liv
  2. Nyeste informasjonen om løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse
  3. Markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær
  4. Ubegrenset digital tilgang til magasinet Aktiv Trening via Wype-appen

Active Fit shorts og T-skjorte

Active Fit shorts og T-skjorte
Et flott sett i et lekkert mykt og pustende materiale.

Verdi: 499

Active Fit shorts
Løpeshorts i særklasse – myke og lette løpeshorts fra Active Fit. Det er mesh både på forsiden og på baksiden, noe som gir gode pusteegenskaper. I tillegg er det et lite innsnitt på siden som sikrer god bevegelsesfrihet. Shortsen fra Active Fit egner seg spesielt godt til de lengre løpeturene, men kan også brukes på kortere intervallturer. Innebygd innertights beskytter mot slitesår og gir en behagelig passform. Samtidig er shortsen praktisk med vanlige lommer og små glidelåslommer hvor du kan oppbevare de viktigste småtingene, som nøkler og kort, under turen.

Active T-skjorte
Den kortermede Active Fit T-skjorten har en lekker design og er fremstilt i et mykt pustende materiale. Forsiden er i lysegrå melange. Ryggen er koksgrå med mesh, noe som hjelper luftsirkulasjonen i gang og gir naturlig bevegelsesfrihet, slik at du er komfortabel og fokusert fra oppvarming til nedkjøling.

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Active Fit shorts og T-skjorte

kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 669!