Få 3 utg. av Aktiv Trening + Craft Baselayer sett
Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft Baselayer sett
Skjul

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft Baselayer sett
– Spar kr 669

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 669!
  1. Craft Performance Baselayer består av stillongs og langermet trøye – det perfekte innerlaget til de kalde månedene.
  2. Digital tilgang til de siste tolv utgavene av bladet
  3. Eksklusiv adgang til Moreshop – en nettbutikk for abonnenter der du kan kjøpe verktøy, treningstøy, klokker, elektronikk og boligtilbehør med opptil 70 prosent rabatt.

Craft Baselayer sett

Verdi: kr. 499

Craft Performance Baselayer – topp kvalitet og funksjonalitet
Craft Performance Baselayer består av stillongs og langermet trøye – det perfekte innerlaget til de kalde månedene. Settet er produsert i et mykt og behagelig materiale som sikrer god komfort og optimal bevegelsesfrihet. Settet er fremstilt i kanalstrikk med gode pusteegenskaper, slik at du holder deg varm og tørr.
Perfekt under løpetøyet, til skituren og til kjølige kvelder. Det rette settet til deg som stiller høye krav til kvalitet og funksjonalitet.

Settet fås i str. M, L og XL.

 

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft Baselayer sett

kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 669!