Få 3 utg. av Aktiv Trening + Craft treningstrøye
Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft treningstrøye
Skjul

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft treningstrøye
– Spar kr 769

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 769!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Lekker treningstrøye fra Craft

Verdi: kr 599,00

Craft har laget treningstøy siden 1973. Det svenske merket har fra dag én satt klærnes yteevne og funksjonalitet i fokus, og det kommer tydelig frem i denne lekre treningstrøyen, som vi akkurat nå kan tilby sammen med Aktiv Trening. Den langermede treningstrøyen er fremstilt i et lett, mykt og elastisk materiale som følger bevegelsene dine på en suveren måte. Komforten er på topp, og trøyen, som byr på maksimal pusteevne og svettetransport, er også fantastisk til å transportere den overskytende varmen bort fra kroppen. Det betyr at du kan bruke den til stort sett alt – fra skogsturer og trening på treningssenteret til løpeturer. På kalde dager er den suveren som et ekstra lag under løpejakken, men den kan også brukes alene når været tillater det.

Les mer

Trøyen er utstyrt med en lang glidelås foran, noe som gir mulighet for masser av ventilasjon. Og hvis du bruker den en kjølig morgen eller kveld, kan den lukkes helt opp slik at den høye halsen danner en behagelig krage. En fin detalj her er dessuten at glidelåsen skjules under en liten stoffkappe slik at den ikke napper i eller irriterer halsen. Ermene er laget som såkalte raglanermer. Det betyr at du unngår en sjenerende søm i armhulen, som ellers fort kan gnage når du svinger armene. Videre er ermeendene designet slik at de går ut over håndryggen, en fin detalj siden dette ellers er et sted man fort kan bli kald. Vi er sikker på at du blir like begeistret for trøyen som vi selv er.

 

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Craft treningstrøye

kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 769!