Få 3 utg. av Aktiv Trening + Diadora Løpejakke + gavekort
Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Diadora Løpejakke
+ gavekort
Skjul

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Diadora Løpejakke
+ gavekort
– Spar kr 920

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 920!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Diadora løpejakke

Nå kan du løpe gjennom vinden uten å måtte bekymre deg for å fryse underveis. Denne løpejakken fra Diadora er nemlig skapt til de vindfulle dagene, som det jo er en del av her nord. Jakken kan lukkes med glidelås høyt opp i halsen, slik at du ikke fryser i nakken. I tillegg er den utstyrt med mesh-paneler i nakken, under armene og ned langs ryggen, noe som gir en naturlig utlufting og sørger for at du ikke koker over på løpeturen. Panelene gir dessuten jakken super mobilitet og bevegelighet. Det finnes jo ikke noe verre enn å slåss med en jakke med dårlig passform når man løper! Av samme grunn har jakken strikk ved håndleddene og en snor i livet, slik at du kan snøre den tett inntil kroppen.

På brystet er Diadora-jakken utstyrt med en skrå lomme. Her kan du oppbevare en nøkkel, bankkort eller en mobiltelefonen uten at det får jakken til å svinge rundt ute av kontroll. På innsiden av lommen er det dessuten et lite hull som du kan føre ledningen fra hodetelefonene gjennom. Endelig har jakken reflekser foran, på sidene og på ryggen, slik at du blir sett når du løper i mørket. Aktiv Trening har testet jakken under et forblåst maratonløp, og vi kan ikke si annet enn at vi er veldig fornøyd – og det er vi sikker på at du også blir.

EKSTRA Gavekort til diadora.dk. Kjøp for DKK 499 og få DKK 400 i rabatt = betal DKK 99 i alt.

Spesifikasjoner:

Les mer

Vindtett: ja.
Lommer: 1 stikklomme med glidelås
Reflekser: foran og bak
Glidelås: glidelås i full lengde
Passform: normal
Vaskeanvisning: 30 grader, må ikke tørkes i trommel
Materiale: shell: 100 % polyester; fôr: 97 % polyester, 3 % elastan

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 utg. av Aktiv Trening
+ Diadora Løpejakke
+ gavekort

kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 920!