Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 3 utg.av Aktiv Trening + Treningstrøye
Skjul

Få 3 utg.av Aktiv Trening + Treningstrøye – Spar kr 769

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller
kr 868,85
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 769!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

Treningstrøye fra Craft

Denne langermede treningstrøyen fra Craft er fremstilt i et behagelig og elastisk materiale. Trøyen sitter godt og har ergonomisk passform, den er svettetransporterende og holder kroppen tørr og varm. Den er ideell til mange former for trening og kan blant annet brukes under løpejakken i de kalde månedene – eller som det innerste laget når du skal på skitur. Trøyen består av 70 % polyester og 30 % polyamid, som gjør den lett og lun og gir optimal temperaturregulering.
• behagelig og elastisk materiale
• god passform
• svettetransporterende, holder overkroppen tørr og varm
• praktisk til all slags trening
• optimal temperaturregulering
Fås i str. M, L og XL.

Verdi: 300,-

Kari Traa Svala treningstrøye

Denne langermede svale treningstrøyen fra Kari Traa er fremstilt i et supermykt og behagelig materiale. Trøyen sitter flott inntil kroppen, følger bevegelsene dine og fremhever figuren. Trøyen har en praktisk høy hals med glidelås som gjør det enkelt å regulere kroppsvarmen. Det hurtigtørkende og svettetransporterende ullmaterialet sikrer god temperaturregulering og holder deg varm på kalde dager, og de flotte og funksjonelle detaljene med meshpaneler under armene og på ryggen sikrer ekstra ventilasjon når du trener.  Trøyen er perfekt til de kjølige høstdagene og under skitøyet eller løpejakken om vinteren. Den kan også brukes til og fra trening over en topp.

• praktisk høy hals med glidelås

• figursydd – sitter flott inn til kroppen

• mykt, behagelig stretchmateriale som er svettetransporterende

• optimal temperaturregulering

• flott design med funksjonelle meshpaneler

• god bevegelsesfrihet

Fås i str. S, M, L og XL.

Trøyen er normal i størrelsen.

Verdi 599,00

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
eller

Få 3 utg.av Aktiv Trening + Treningstrøye – Spar kr 769

kr 868,85
kr 99,50
+ kr 49,50 i porto og eksp.
Spar kr 769!