Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 4 utg. av Aktiv Trening + Sudio TRE Sport Bluetooth-hodetelefoner
Skjul

Få 4 utg. av Aktiv Trening + Sudio TRE Sport Bluetooth-hodetelefoner – Spar kr 955

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 1 134,80
kr 179,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 955!
  1. 14 dagers angrerett
  2. Ingen bindingstid
  3. Magasinet leveres portofritt

SUDIO TRE SPORT BLUETOOTH-HODETELEFONER

Sudios trådløse Bluetooth-hodetelefoner i eksklusiv skandinavisk design er perfekte til deg som trener flittig, har en aktiv livsstil og setter pris på fantastisk lyd. Passformen er rett og slett topp. Det skyldes ikke minst at øreproppene er utstyrt med vinger som holder de myke proppene fast i øret når du løper eller trener styrke. I tillegg følger det med tre sett ørepropper i forskjellige størrelser, slik at du velge dem som passer best. Hodetelefonene er svette- og vannavvisende, noe som betyr at du fint kan bruke dem i regnvær.

Sudio TRE har høstet mange lovord fra anmelderne – på grunn av passformen, men også på grunn av lyden, som er ren og godt balansert. TRE byr på det som kalles en transparent lydopplevelse, som betyr at du kan høre omgivelsene dine – f.eks. på løpetur i trafikken – uten at det går utover musikkopplevelsen. Via fjernkontrollen på ledningen kan du hoppe frem og tilbake mellom spor og sette musikken på pause. Med den innebygde mikrofonen kan du dessuten besvare anrop fra telefonen, og du kan også bruke den til Siris stemmestyring. Sudio TRE har en rekkevidde på minst 15 meter og hele 9 timers batteritid ved bruk.

Verdi: kr 775

Les mer

MED I PAKKEN:
Sudio TRE hodetelefoner
3 størrelser ørepropper m/vinger
oppbevaringsetui i lær
metallklips og minibånd med borrelås
ladekabel med mikro-USB
bruksanvisning

SPESIFIKASJONER
Innkapsling: aluminium/kompositt
Finish: høyglanspolerte metalldetaljer
Vekt: 35 gram
Rekkevidde: 15 meter
Batteri: 9 timer (aktiv), 10 dager (standby)
Ladetid: 10 minutter (hurtiglading), 120 minutter (fulladet)

Andre tilbud fra Aktiv Trening

Se alle tilbudene fra Aktiv Trening

Velkommen til et oppkomme av inspirasjon, tips, råd og hjelp til morsommere og mer effektiv trening.

Magasinet Aktiv Trening er det perfekte tilbudet til deg som elsker en sunn livsstil og aktiv hverdag med energigivende mosjon og trening. I hvert nummer av Aktiv Trening får du motiverende input, råd og veiledning som du kan bruke i hverdagen – her og nå! Du får den nyeste informasjonen om for eksempel løping, sykling, fitness- og styrketrening, kost og helse. I tillegg får du markedets mest omfattende tester og anmeldelser av treningsutstyr og treningsklær, slik at det blir enklere å unngå bomkjøp. I hvert nummer kan du også lese motiverende portrettintervjuer, fascinerende historier om nye trender og spennende, perspektivendrende artikler fra treningsverdenen – alt presentert på en oversiktlig, lekker og underholdende måte.

Med et abonnement på Aktiv Trening får du magasinet på døren hver tredje uke, helt portofritt. Og ikke nok med det – du kan for eksempel også lese magasinet på nett, få siste nytt på e-post og finne gode og eksklusive tilbud i nettbutikken vår.

Både jeg og hele redaksjonen i Aktiv Trening ønsker deg riktig god fornøyelse.

Med vennlig hilsen,

Sjefredaktør

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 4 utg. av Aktiv Trening + Sudio TRE Sport Bluetooth-hodetelefoner – Spar kr 955

kr 1 134,80
kr 179,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 955!